αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές ο κολοσσός Pfizer στη Θεσσαλονίκη. Στο νέο Κέντρο Καινοτομίας

Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές ο κολοσσός Pfizer στη Θεσσαλονίκη. Στο νέο Κέντρο Καινοτομίας

Τις τελευταίες ώρες ο κολοσσός Pfizer έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, λόγω του εμβολίου για τον Covid-19. Και δικαίως.

Όπως έχουμε πρι σε παλαιότερα άρθρα μας, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα νέο Κέντρο Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη. Το κέντρο, επί του παρόντος, λειτουργεί σε μεταβατικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στον πολυχώρο «Phoenix Center«. Το τελικό κτήριο, θα είναι έκτασης τριών χιλιάδων τ.μ.

Η πολυεθνική σχεδιάζει να συνεργαστεί με πανεπιστήμια και τοπικά κέντρα ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, με στόχο να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου, να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των νέων τεχνολογιών αλλά και της τεχνητής νοημοσύνης για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και εμβολίων.

Όπως τονίζουν στελέχη της πολυεθνικής, ήδη έχουν γίνει πάνω από 30 από τις συνολικά 200 προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού που προγραμματίζονται. Και αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν βιογραφικό εδώ. Να σημειώσουμε ότι η λίστα ανανεώνεται συνεχώς, οπότε είναι χρήσιμο να… έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 1 =