αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Costa Coffee «παίζει» πάλι στην Ελληνική αγορά

O Costa Coffee «παίζει» πάλι στην Ελληνική αγορά

Τα προϊόντα Costa Coffee επέστρεψαν στην Ελληνική αγορά. Με την διαχείριση του brand να βρίσκεται στα «χέρια» των Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas.

Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση, καθώς η εξαγορά της Costa Coffee το 2019 από τον όμιλο The Coca Cola Company, ήταν η μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει η πολυεθνική τα τελευταία χρόνια. 

Στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να βρει τα προϊόντα Costa Coffee στο λιανεμπόριο και τη μαζική εστίαση, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο που θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά ο αλεσμένος εσπρέσο σε 5 συσκευασίες με διαφορετικά χαρμάνια.

To brand δεν σχεδιάζει να ανοίξει αυτόνομα καταστήματα καφέ- τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Ομως θα εξεταστούν άλλες καινοτόμες λύσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. 

Το Σεπτέμβριο επίσης θα λανσαριστεί η κατηγορία εσπρέσο σε κάψουλες, με 7 συνολικές κατηγορίες. Παράλληλα, η Costa Coffee θα έχει παρουσία και στους χώρους εστίασης με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο σε μορφή κόκκων.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, μακροπρόθεσμος στόχος για την Ελλάδα είναι η κατάκτηση διψήφιου μεριδίου αγοράς στη συγκεκριμένη υποκατηγορία καφέ την προσεχή διετία, καθώς επίσης και η συνεργασία με 1.500 ανεξάρτητα σημεία μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα την επόμενη τριετία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − fourteen =