αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑJack Ma: Η λύση για να αντιμετωπίσεις μια αποτυχία ή μια απόρριψη; Ο ύπνος

Jack Ma: Η λύση για να αντιμετωπίσεις μια αποτυχία ή μια απόρριψη; Ο ύπνος

O Jack Ma κατάφερε να ξεκινήσει από ένα φτωχό χωριό της Κίνας και να γίνει δισεκατομμυριούχος. Ίδρυσε την Alibaba μαζί με μερικούς φίλους του, και κατάφερε να χτίσει έναν κολοσσό. Πλέον έχει αποσυρθεί από την θέση του προέδρου της εταιρίας. Αφού όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, θέλει να πεθάνει σε μια παραλία και όχι μέσα σε ένα γραφείο.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του ήρθε αντιμέτωπος με πολλές αποτυχίες και απορρίψεις. Πως κατάφερε να τις ξεπεράσει και να περιορίσει το άγχος; Ο Jack Ma έχει δώσει την απάντηση, όπως θυμάται το CNBC σε άρθρο του. Η λύση είναι ο ύπνος!

«Αν δεν κοιμηθώ καλά, το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Αν κοιμηθώ, έχω περισσότερες πιθανότητες να το καταπολεμήσω», έχει τονίσει ο δισεκατομμυριούχος Jack Ma.

Όπως έχει εξηγήσει, φυσικά δεν είσαι χαρούμενος όταν οι άλλοι σου λένε «όχι». Αλλά εδώ είναι η λύση: «Κάνε έναν καλό ύπνο, ξύπνα, και προσπάθησε ξανά».

Φυσικά ο Ma δεν είναι ο μοναδικός υπέρμαχος του καλού ύπνου. Και άλλοι διάσημοι επιχειρηματίες, όπως ο Jeff Bezos και η Arianna Huffington έχουν μιλήσει πολλές φορές για την σημασία του καλού ύπνου. Και είναι βέβαιο πως αν θες να είσαι παραγωγικός, πρέπει να κοιμάσαι τουλάχιστον 7-8 ώρες κάθε βράδυ. Έτσι θα είσαι πιο φρέσκος την επόμενη ημέρα. Ενώ ο ύπνος λειτουργεί και σαν ένα «restart» για το μυαλό σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =