αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑIt’s Possible_Room: Μόλις ετοιμάσαμε ένα Facebook-ικό «δωμάτιο», στο οποίο θα γίνονται ωραίες συζητήσεις

It’s Possible_Room: Μόλις ετοιμάσαμε ένα Facebook-ικό «δωμάτιο», στο οποίο θα γίνονται ωραίες συζητήσεις

Μέχρι τώρα, οι χρήστες μπορούν να βρουν το It’s Possible, στις σελίδες που έχει στα social media. Και συγκεκριμένα στην FB Page, το Twitter και το Linkedin. Αυτά όλα θα παραμείνουν. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Έτσι, το It’s Possible δημιουργεί το Facebook Group: It’s Possible_Room.

Τι ακριβώς θα συμβαίνει σε αυτό το «δωμάτιο»: Σχεδόν σε καθημερινή βάση, θα ποστάρονται εκεί επιλεγμένα άρθρα από το site του It’s Possible, τα οποία θα αποτελούν την αφορμή για να δημιουργηθούν μεγαλύτερες και ελεύθερες συζητήσεις, μεταξύ των χρηστών. Όλοι θα μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους, πάνω στο εκάστοτε θέμα ή για κάποιο συγκεκριμένο επιχειρηματικό project.

Κάπου εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Σε αυτό το Facebook Group, θα μπορούν να κάνουν ελεύθερα αναρτήσεις και οι ίδιοι οι χρήστες. Κάτι που αποτελεί βασική διαφορά, σε σχέση με την FB Page που ήδη υπάρχει. Μάλιστα, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αναρτήσεις επίσης από άλλα sites ή πλατφόρμες, και όχι μόνο από το It’s Possible.

Αν λοιπόν θέλεις να μπεις και εσύ σε αυτό το «δωμάτιο», να παρακολουθείς και να συμμετέχεις ενεργά σε όλα όσα θα συμβούν εκεί, μπορείς να το κάνεις ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =