αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑIt’s Possible: 127.383 μοναδικοί αναγνώστες και 268.656 προβολές σελίδας τον Αύγουστο

It’s Possible: 127.383 μοναδικοί αναγνώστες και 268.656 προβολές σελίδας τον Αύγουστο

Μεγάλη επισκεψιμοτητα κατέγραψε το It’s Possible ακόμα και στον μήνα… των διακοπών. Τον Αύγουστο που μόλις ολοκληρώθηκε, το site συγκέντρωσε 127.383 μοναδικούς αναγνώστες και 268.656 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Σε ότι αφορά τον αριθμό των μοναδικών αναγνωστών μάλιστα, καταγράφτηκε εκρηκτική άνοδος 95% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2019.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα. Και φυσικά μπαίνει με δυναμικό τρόπο στην νέα σεζόν που ξεκινά.

Τον Αύγουστο 2020, για μια ακόμα φορά, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 81% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Η δυνατή παρουσία του site αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας). Το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (1/9) στη θέση 987 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα περίπου 8 στους 10 είναι άντρες- κάτι που σίγουρα πρέπει να αλλάξει.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Το It’s Possible συνεχίζει την διαδρομή του, έχοντας σταθερούς τους 4 πυλώνες του, που υπάρχουν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του:

1 | Να είναι ένα site ανοιχτό σε όλους, στους «μικρούς» και στους «μεγάλους»
2 | Χωρίς πληρωμένες- sponsored συνεντεύξεις και άρθρα
3 | Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το site
4 | Ένα site υπογεγραμμένο, ειδικά τα επικριτικά άρθρα

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας στους 127.383 μοναδικούς αναγνώστες μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 8 =