αρχικηVIRALΕταιρία έφτιαξε… ατομικό θάλαμο με ηχομόνωση για να δουλεύεις από το σπίτι με ησυχία

Εταιρία έφτιαξε… ατομικό θάλαμο με ηχομόνωση για να δουλεύεις από το σπίτι με ησυχία

Η πανδημία του Covid-19 έχει επιβάλλει νέες συνήθειες σε όλους, με πιο συνηθισμένη ίσως την καθημερινή – ή σχεδόν καθημερινή – εργασία από το σπίτι. Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει όποιος εργάζεται από το σπίτι του είναι οι ενοχλητικοί ήχοι που αποσπούν την προσοχή ή, ακόμα χειρότερα, περνούν μέσα από το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια των καθημερινών επικοινωνιών με συναδέλφους και συνεργάτες.

Οι παιδικές φωνούλες, οι ήχοι των κατοικιδίων, ο/η σύντροφος που επίσης εργάζεται από το σπίτι, η πρόβα του μουσικού στο διπλανό διαμέρισμα, που κάποτε δεν ενοχλούσαν ιδιαίτερα ή μπορεί να ακούγονταν και ευχάριστα, αρκούν τώρα για να δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά, εντάσεις, ακόμα και σοβαρές εκρήξεις θυμού στο σπίτι. Η ιαπωνική εταιρεία Pia Living, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις ηχομονώσεις, σχεδίασε και παράγει το Otegaroom και σας υπόσχεται ότι επιτέλους θα βρείτε την ησυχία σας.

Το Otegaroom είναι ατομικός θάλαμος με διαστάσεις 1,2 x 1,1 x 1,9 μέτρα και τοποθετείται μέσα στο σπίτι. Το εξωτερικό τοίχωμα είναι ξύλινο σε άσπρο ή σκούρο καφέ χρώμα, το εσωτερικό έχει κατασκευαστεί από συνθετικό ηχοαπορροφητικό υλικό, ανάμεσα στα τοιχώματα του έχουν τοποθετηθεί ρητίνες και άλλα ηχομονωτικά υλικά, με αποτέλεσμα να “κόβει” το θόρυβο κατά 15db. Διαθέτει επιφάνεια εργασίας, καλώδια τροφοδοσίας ρεύματος και τηλεφώνου/data, φωτισμό LED και πολύ καλό εξαερισμό. Η τιμή του Otegaroom είναι περίπου €1400, το συνολικό βάρος του είναι 50kg και το συναρμολογείτε μόνοι σας, πολύ εύκολα και γρήγορα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Otegaroom κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στην Ιαπωνία…

Πηγή: Tecky.eu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 9 =