αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑINNECO 2016: Το μεγαλύτερο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας έρχεται στη Θεσσαλονίκη

INNECO 2016: Το μεγαλύτερο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Ο λόγος για το INNECO 2016 (www.inneco.gr), το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Το INNECO2016 θα έχει δυο “hotspots” στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ένα θα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο GRAND Hotel Palace το οποίο θα φιλοξενήσει το τριήμερο 16 – 18 Δεκεμβρίου όλες τις ομιλίες, τα σεμινάρια, τα workshops και όλα τα Β2Β και Networking Events.

Το δεύτερο hotspot θα είναι στο φουαγιέ του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου θα φιλοξενηθεί η ανοιχτή Έκθεση Τεχνολογίας και Καινοτομίας τις ημερομηνίες 14 – 19 Δεκεμβρίου.

Έχουν επιλεγεί 23 σπουδαίοι ομιλητές, ξεχωριστές προσωπικότητες και αναγνωρισμένοι διεθνώς στον κλάδο τους που κάνουν το INNECO 2016 ένα μοναδικό multi-event με το οποίο ο Όμιλος ΝΕ ευελπιστεί να βάλει τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα στο επίκεντρο της νεανικής επιχειρηματικότητας της Ευρώπης.

Ως επιστέγασμα της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τον Όμιλο ΝΕ. το INNECO 2016 υποστηρίζεται επίσημα από το την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νέων Επιχειρηματιών «Yes» (www.yesforeurope.eu) στο οποίο ο Όμιλος ΝΕ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας. Έτσι στα πλαίσια του INNECO 2016 θα πραγματοποιηθεί και το EYEC-6, το 6οEuropeanYouthEntrepreneurshipConference με συμμετοχή περισσότερων από 40 επιχειρηματιών από ολόκληρη την Ευρώπη. Τα προηγούμενα είχαν πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, το Λονδίνο, τη Ρώμη, την Αθήνα και το Κατόβιτσε της Πολωνίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του INNECO 2016

Για ατομικά εισιτήρια δείτε εδώ

Για ομαδικά εισιτήρια δείτε εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =