αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHandBrake: Η εφαρμογή που χρειάστηκε 13 χρόνια για να βγάλει μια ολοκληρωμένη έκδοση

HandBrake: Η εφαρμογή που χρειάστηκε 13 χρόνια για να βγάλει μια ολοκληρωμένη έκδοση

Σε έναν κόσμο ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη συνεχή εξέλιξη των εφαρμογών, οι χρήστες σπάνια περιμένουν περισσότερο από μερικές ημέρες ή λίγες εβδομάδες για τη διάθεση μιας ενημέρωσης. Κάτι τέτοιο, δε φαίνεται να ισχύει στη περίπτωση του HandBrake, της πιο δημοφιλούς εφαρμογής μετατροπής αρχείων βίντεο, με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτή να χρειάζεται ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 13 ολόκληρα χρόνια για τη διάθεση της πρώτης stable έκδοσης του λογισμικού.

Έπειτα από συνεχή ανάπτυξη για περισσότερο από μια δεκαετία και όντας διαθέσιμο υπό τη μορφή δοκιμαστικών εκδόσεων, η ομάδα διέθεσε πλέον την έκδοση 1.0.0 του λογισμικού. Η οποία φέρει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι υποστηρίζει κωδικοποίηση video VP9 της Google καθώς και ήχο σε μορφή Opus. Δε θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένους τίλους DVD και κεφάλαια αυτών που θέλετε να κάνετε rip. Επιπλέον, παρέχει βελτιωμένη υποστήριξη υποτίτλων και τη δυνατότητα να βάζετε σε σειρά υλοποίησης πολλά encodes.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 4 =