αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Domino’s Pizza συμφώνησε με την tech εταιρία SkyDrop και ετοιμάζουν delivery πίτσας με drones

H Domino’s Pizza συμφώνησε με την tech εταιρία SkyDrop και ετοιμάζουν delivery πίτσας με drones

Μια συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον αναπτύσσει η Domino’s Pizza. Η γνωστή εταιρία και η SkyDrop ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπέγραψαν συμφωνία για το επόμενο στάδιο δοκιμών που αφορά delivery μέσω drones στη Νέα Ζηλανδία.

Η Domino’s και η SkyDrop υπέγραψαν τώρα συμφωνία για την έναρξη του δεύτερου σταδίου της εμπορικής συνεργασίας τους, για παράδοση μέσω drone στη Νέα Ζηλανδία. Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια εμπορική δοκιμή καινοτόμων υπηρεσιών drone delivery από ένα κατάστημα Domino’s στη Νέα Ζηλανδία σε σπίτια πελατών, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το 2022. Η δοκιμή θα διεξαχθεί από την SkyDrop χρησιμοποιώντας τα καλύτερα στην κατηγορία τους drones και τεχνολογία ασφαλείας για την παράδοση ζεστών πιτσών Domino στους πελάτες. Τα προηγμένα drones του SkyDrop είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιούν παραδόσεις με drone που είναι ταχύτερες, ασφαλέστερες, πιο αθόρυβες, φθηνότερες και πιο «πράσινες».

Η Νέα Ζηλανδία έχει την ευκαιρία να είναι στην πρώτη γραμμή της παράδοσης μέσω drone παγκοσμίως και να επωφεληθεί από τη μειωμένη κυκλοφοριακή συμφόρηση και την προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στα ηλεκτρικά drones παράδοσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Domino’s Group, Don Meij δήλωσε: «Η Domino’s είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την SkyDrop για το δεύτερο στάδιο της δοκιμής εμπορικής παράδοσης μέσω drone, στη Νέα Ζηλανδία. Επενδύσαμε σε αυτή τη συνεργασία και την τεχνολογία, επειδή πιστεύουμε ότι η παράδοση με drone θα είναι ουσιαστικό στοιχείο των delivery πίτσας στο μέλλον. Αυτή η καινοτομία σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν τεχνολογία αιχμής και την ευκολία να έχουν την πιο φρέσκια, καυτή πίτσα που παραδίδεται με drone από το τοπικό τους κατάστημα Domino στην πόρτα τους».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + seven =