αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Ελαΐς- Unilever Hellas εντάσσεται στην πλατφόρμα Pockee

H Ελαΐς- Unilever Hellas εντάσσεται στην πλατφόρμα Pockee

Το 2016 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την Pockee. 200.000 νέοι χρήστες, περισσότερες από 15 νέες συνεργασίες με εταιρίες προϊόντων και αλυσίδες σούπερ μάρκετ, συνεχής αναβάθμιση των δυνατοτήτων της εφαρμογής, είναι οι κύριοι παράγοντες του εξαιρετικά επιτυχημένου φετινού απολογισμού.

Ο μήνας Δεκέμβριος επιφύλασσε, μεταξύ άλλων, μία ξεχωριστή συνεργασία. Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην αγορά προϊόντων σούπερ μάρκετ, έγινε πρόσφατα μέλος της πλατφόρμας του Pockee. Η έναρξη της συνεργασίας της Pockee με την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Α.Ε. δίνει επιπλέον όφελος στους χρήστες της εφαρμογής για να κερδίσουν από τα καθημερινά τους ψώνια. Οι προσφορές που μπορούν να εξαργυρώσουν αποκλειστικά μέσω του Pockee αφορούν ευρείας κατανάλωσης προϊόντα που εμπιστεύονται και επιλέγουν τα ελληνικά νοικοκυριά, όπως SKIP, CAJOLINE, LUX, ULTREX, BITAΜ, ΕΛΑΪΣ, PUMMARO και πολλά άλλα.

Η Pockee, θέλοντας να ευχαριστήσει τους χρήστες της για την υποστήριξη τους τον τελευταίο χρόνο, τους επιβραβεύει με bonus σύστασης αξίας 3€ + 3€. Μέχρι τα Χριστούγεννα, οι χρήστες της εφαρμογής Pockee έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τον μοναδικό κωδικό σύστασης με τους φίλους τους. Κάθε φίλος τους που γίνεται μέλος του Pockee τους χαρίζει 3€, ενώ 3€ κερδίζει και το νέο Pockee μέλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη- Η ιδέα, η ανάπτυξη και 1,2 εκ. ευρώ σε χρηματοδοτήσεις: Αυτή είναι η ιστορία του Pockee

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 8 =