αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGoogle Translate: Τώρα και με App στο κινητό σου (links)

Google Translate: Τώρα και με App στο κινητό σου (links)

Είναι το πιο διαδεδομένο digital εργαλείο για να κάνει κάποιος μεταφράσεις. Και μάλιστα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μιλάμε για το Google Translate. Πλέον υπάρχει και το σχετικό App, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου.

Το app λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, όπως η έκδοση για brouswers. Με έξτρα χαρακτηριστικό ότι μπορεί να δουλέψει και εκτός σύνδεσης, με την προϋπόθεση όμως ότι έχουμε κατεβάσει στην συσκευή μας το αντίστοιχο πακέτο της γλώσσας που θέλουμε να μεταφράσουμε. Αυτή τη στιγμή το app μεταφράζει πάνω 130 γλώσσες (μέσω πληκτρολόγησης).

Παράλληλα, το Google Translate για φορητές συσκευές μπορεί να αναγνωρίσει και να μεταφράσει κείμενο από εικόνες που του παρέχουμε από την κάμερά μας. Για να λειτουργήσει αυτό το χαρακτηριστικό απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για μετάφραση φωνής. Το app μας επιτρέπει δηλαδή να μεταφράζουμε λέξεις ή φράσεις χωρίς καν να χρειαστεί να πληκτρολογήσουμε. Αρκεί να πατήσουμε το ειδικό κουμπί φωνητικής καταγραφής, έτσι ώστε η εφαρμογή να καταγράψει την λέξη ή φράση και στην συνέχεια να κάνει αυτόματα την μετάφραση και να μας παρουσιάσει τα αποτελέσματα.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή εδώ:

Για Android

Για iOS

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 11 =