αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google προσθέτει την απομαγνητοφώνηση στο Google Translate. Και όλα γίνονται πιο απλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Google προσθέτει την απομαγνητοφώνηση στο Google Translate. Και όλα γίνονται πιο απλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα λειτουργία αναμένεται να προσθέσει η Google στην Translate υπηρεσία της. Συγκεκριμένα, ο τεχνολογικός κολοσσός θα προσθέσει την απομαγνητοφώνηση στο Google Τranslate, καθιστώντας την υπηρεσία κάτι σαν… πραγματικό μεταφραστή. Το χαρακτηριστικό αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει για Android τους επόμενους μήνες.

Το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με το πώς λειτουργεί η απομαγνητοφώνηση σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή Recorder της Google. Αυτό σημαίνει πως αν βρίσκεσαι σε ένα meeting ή μια διάλεξη, η εφαρμογή θα είναι σε θέση, σχεδόν αμέσως, να δημιουργήσει μια μετάφραση των λέξεων του ομιλητή.

Μένει βέβαια να δούμε πως θα λειτουργεί όλο αυτό στην πράξη και πόσο πιστή θα είναι η μετάφραση που θα προκύπτει.

«Θα θέλαμε να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο ποιότητας έτσι ώστε να είναι συγκρίσιμο με κάποιον μεταφραστή που μεταφράζει κυριολεκτικά κάτι για εσάς. Ελπίζουμε να φτάσουμε εκεί μια μέρα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Google.

Πάντως ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ποιότητα της απομαγνητοφώνησης, συμπεριλαμβανομένου του μικροφώνου του τηλεφώνου σου, ή ακόμη και το αν υπάρχει θήκη στο κινητό που μπορεί να επηρεάζει το μικρόφωνο.

Μπορείς να πάρεις μια γεύση από την απομαγνητοφώνηση της Google στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 5 =