αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGenesis Ventures Fund: Δίνει χρηματοδοτήσεις ως 300.000 ευρώ σε Ελληνικές startups αρχικού σταδίου

Genesis Ventures Fund: Δίνει χρηματοδοτήσεις ως 300.000 ευρώ σε Ελληνικές startups αρχικού σταδίου

Ελληνικές startups αρχικού σταδίου θέλει να βάλει στα ραντάρ του το Genesis Ventures Fund. Το νέο fund διαθέτει κεφάλαια από πόρους του Jeremie ύψους 20 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να υποστηρίξει από κοινού με επιχειρηματικούς αγγέλους περισσότερες από 60 νεοφυείς εταιρείες τεχνολογίας (ICT) αρχικού σταδίου ανάπτυξης, με σκοπό αυτές να επεκταθούν, να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ταμείο θα ξεκλειδώσει περίπου 40 εκατ. ευρώ νέων επενδύσεων σε μετοχικά κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, κινητοποιώντας παράλληλα και επιχειρηματικούς αγγέλους, δημιουργώντας μια κοινότητα αυτών στην Ελλάδα.

Θα παρέχει αρχικά καθοδήγηση σε ομάδες, με στόχο να διαμορφώσουν την ιδέα και το προϊόν τους, διασύνδεση με επενδυτικά κεφάλαια (seed stage) και άλλους επιχειρηματικούς αγγέλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και χρηματοδότηση (angel investment), από 100.000 έως 300.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =