αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFLİİP: Αυτή είναι η πρώτη ελληνική εταιρία με κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια

FLİİP: Αυτή είναι η πρώτη ελληνική εταιρία με κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια

Αν μένεις στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, σίγουρα έχεις δει να κυκλοφορούν τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια. Εδώ και λίγους μήνες, ξένες εταιρίες όπως η Lime και η Hive έχουν έρθει στην χώρα μας, και έχουν αναδείξει τα πατίνια ως το νέο trend μετακίνησης.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι υπάρχει και μια ελληνική εταιρία που έκανε το δικό της μπάσιμο στην αγορά. Πρόκειται για την εταιρία FLİİP, η οποία δραστηριοποιείται ήδη στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Λέλης, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών από τη Λαμία ήταν εκείνος ο οποίος είχε την ιδέα για την δημιουργία μιας εταιρείας με ηλεκτρικά πατίνια και μαζί με τον Θανάση, τον Σωτήρη, την Κατερίνα, τον Πέτρο και τον Παναγιώτη δημιούργησαν μέσα από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό project, την FLIIP. Έχοντας αντλήσει έμπνευση από διάφορες μεγάλες πόλεις στο εξωτερικό, στις οποίες οι επισκέπτες θέλουν να δουν πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο και λαμβάνοντας υπόψιν τους ότι η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και με το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργήσει δεσμευτικά αλλά και να παρουσιάσει δυσκολίες τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες η ομάδα αυτή έφτασε μέσα σε 14 μήνες στην υλοποίησή μιας πρωτότυπης για τα ελληνικά δεδομένα ιδέας.

Πρόκειται για μια κατεξοχήν ελληνική εταιρία η οποία έχει επίσης ως στόχο την βιώσιμη κινητικότητα.

Η FLİİP ξεκίνησε από το Ηράκλειο και σιγά σιγά θα κατακτήσει όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας προσφέροντας στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες την εμπειρία της μετακίνησης μέσω ενός ηλεκτρικού πατινιού.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή (διαθέσιμη για Android και iOS). Και στην συνέχεια όλη η διαδικασία είναι όμοια με τις άλλες εταιρίες κοινόχρηστων πατινιών. Το κόστος ανέρχεται στο 1 ευρώ για το ξεκλείδωμα, και στην συνέχεια έχεις χρέωση 0,15 ευρώ ανά λεπτό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + ten =