αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFacebook και Instagram θα μοιράσουν 1 δισ. δολάρια σε δημιουργούς περιεχομένου

Facebook και Instagram θα μοιράσουν 1 δισ. δολάρια σε δημιουργούς περιεχομένου

Το έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible: Όποιος δημιουργεί την δική του κοινότητα στα social media, μπορεί να βγάλει χρήματα. Όπως ανακοίνωσε τώρα ο Όμιλος του Facebook, θα διαθέσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δημιουργούς για όλες τις πλατφόρμες της έως το τέλος του 2022, όπως δήλωσε ο CEO Mark Zuckerberg. «Θέλουμε να χτίσουμε τις καλύτερες πλατφόρμες για εκατομμύρια δημιουργούς για να κερδίσουν τα προς το ζην», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Facebook.

«Η επένδυση στους δημιουργούς δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω αυτό το έργο με την πάροδο του χρόνου», τόνισε προσθέτοντας ότι ο στόχος είναι να «επιβραβεύσει τους δημιουργούς για το εξαίρετο περιεχόμενο που δημιουργούν στο Facebook και το Instagram».

Η εταιρεία πρόκειται να πληρώσει όλα τα είδη δημιουργών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μόλις αρχίζουν να μοιράζονται το περιεχόμενό τους και να δημιουργούν το δικό τους κοινό. Η Facebook θα προσφέρει στους δημιουργούς περισσότερους τρόπους για να κερδίσουν πληρωμές, όταν φτάσουν σε ορισμένα ορόσημα και θα παρέχει «χρηματοδότηση» σε ορισμένους από αυτούς. Οι διαφημίσεις μέσα στα streams θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα δούμε.

Screenshot of Stars Challenge

Αναφορικά με το Instagram, οι δημιουργοί θα μπορούν να λάβουν μπόνους όταν εγγραφούν για να προβάλλουν διαφημίσεις IGTV και να πουλήσουν έναν ορισμένο αριθμό κονκάρδων σε live. Το Facebook θα αναπτύξει περισσότερα προγράμματα που θα παρέχουν κίνητρα τους επόμενους μήνες. Οι πληρωμές βασίζονται σε άλλες επιλογές δημιουργίας εσόδων της Facebook, όπως συνδρομές ακολούθων, πληρωμένες διαδικτυακές εκδηλώσεις και καταστήματα δημιουργών

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 7 =