αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑElon Musk: «Ο πανικός για τον Κορονοϊό είναι χαζός»

Elon Musk: «Ο πανικός για τον Κορονοϊό είναι χαζός»

Το δικό του σχόλιο για τον Κορονοϊό έκανε ο Elon Musk. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος έγραψε στο Twitter: «Ο πανικός για τον Κορονοϊό είναι χαζός». O Elon Musk έχει 31,8 εκατ. followers στο Twitter και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι με ένα κλικ στέλνει το «μήνυμα» του σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.

Όπως σημειώνει πάντως το CNBC, ο Musk δεν έχει κάποιο υπόβαθρο σχετικό με την ιατρική, ούτε είναι λοιμωξιολόγος.

Το tweet του Elon Musk μάλλον δεν έρχεται τώρα τυχαία. Αφού αυτές τις ημέρες βλέπουμε μια σειρά από κολοσσούς να ανακοινώνουν ότι επιτρέπουν στους εργαζομένους τους να δουλεύουν από το σπίτι τους, λόγω του ιού.

Συγκεκριμένα, οι Amazon, Microsoft, Google και Facebook συνιστούν πλέον στους εργαζόμενούς τους στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ να εργάζονται από το σπίτι, αν αυτό είναι δυνατό, καθώς περισσότεροι από 180 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στη χώρα.

“Συνιστούμε στους εργαζόμενούς μας που μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους να το κάνουν ως τις 25 Μαρτίου”, ανέφερε ο Κερτ ΝτελΜπίνι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Microsoft σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη.

“Τα μέτρα αυτά θα εγγυηθούν την ασφάλειά μας και θα καταστήσουν επίσης τα γραφεία μας πιο ασφαλή για όσους πρέπει να βρίσκονται εκεί”.

Στο Σαν Φρανσίσκο η Lyft, μια πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων, ζήτησε χθες Πέμπτη από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα σπίτια τους αφού ενημερώθηκε ότι ένας εξ αυτών είχε έρθει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό.

Ο εν λόγω υπάλληλος δεν παρουσιάζει συμπτώματα, όμως “ενεργούμε βάσει των συστάσεων του CDC (Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) και για προληπτικούς λόγους ζητάμε από τους εργαζόμενούς μας στο Σαν Φρανσίσκο να εργαστούν από το σπίτι τους για το υπόλοιπο της εβδομάδας”, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Την Κυριακή το Twitter (με έδρα το Σαν Φρανσίσκο) επίσης ανακοίνωσε ότι “λαμβάνει τις μέγιστες προφυλάξεις” και για τον λόγο αυτό “συνιστά σε όλους τους εργαζόμενούς της σε όλο τον κόσμο να εργάζονται από το σπίτι τους, αν μπορούν”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =