αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑEllinair: Δεν είμαστε σε αναστολή λειτουργίας. Η εταιρία τελεί εν αναμονή επανέναρξης του πτητικού της έργου

Ellinair: Δεν είμαστε σε αναστολή λειτουργίας. Η εταιρία τελεί εν αναμονή επανέναρξης του πτητικού της έργου

Ανακοίνωση έβγαλε η αεροπορική εταιρία Ellinair, σχετικά με την έντονη φημολογία που την θέλει να είναι σε αναστολή λειτουργίας. Η εταιρία στην ανακοίνωση της σημειώνει τα εξής μεταξύ άλλων:

«Ο Όμιλος δεν βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, αλλά η mouzenidis travel Ελλάδος. Ο όμιλος κατέχει αρκετές εταιρείες και όλες είναι ενεργές εκτός από την Μouzenidis travel αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Η Ellinair δεν βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, αλλά τελεί εν αναμονή επανέναρξης του πτητικού της έργου.

Ένα μέρος του προσωπικού της ήταν σε καθεστώς αναστολή εργασίας, ενώ από εχθές μετά την κατάργηση των αναστολών εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ. Η Ellinair προχωρεί με την συντήρηση των αεροσκαφών της ώστε να είναι σε θέση να πετάξει, όταν οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε αυτή η πανδημία το επιτρέψουν. Τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της Ellinair, στον κόμβο αεροδρομίου δεν έχουν σταματήσει την λειτουργία τους από την ίδρυση της αεροπορικής εταιρείας έως τώρα.

Τέλος, θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να εκφράσετε την απορία γιατί ενώ η Ellinair έχει χάσει το 95% του τζίρου της κατά την διάρκεια της πανδημίας, δεν έχει ενισχυθεί οικονομικά ενώ άλλες παρεμφερείς εταιρείες του αεροπορικού κλάδου έχουν λάβει σοβαρή οικονομική στήριξη!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρεία μόλις σήμερα αδειοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας για την εκτέλεση περιορισμένου προγράμματος πτήσεων λόγω της πανδημίας το οποίο σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή δεδομένης της επαναξιολογης των επιδημιολογικών δεδομένων».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =