αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Dreamer or Doer?»: To StartUp Your Life έρχεται στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

«Dreamer or Doer?»: To StartUp Your Life έρχεται στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το StartUp Your Life έρχεται για δεύτερη χρονιά στις 2 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με την υποστήριξη της Bayer Hellas και του Γραφείου Διασύνδεσης.

Το StartUp your Life είναι μία πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό την ανάδειξη του risk taking στους νέους της Ελλάδας. «Θέλουμε να δούμε τους νέους να παίρνουν πρωτοβουλίες για να αλλάξουν την κοινωνία και πιστεύουμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε το περιβάλλον μας. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να έχεις τη δική σου επιχείρηση; Σε ενθουσιάζει ο κόσμος των startup; Αναρωτιέσαι πως είναι να είσαι startuper; Θες να δημιουργήσεις διασυνδέσεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας;» τονίζουν οι διοργανωτές.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο σου, το StartUp Your Life είναι εδώ για να σου δώσει έμπνευση και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ευκαιρίες για να βρεθείς πιο κοντά στο όνειρο σου! Παρουσιάσεις απο Startupers για το πώς ίδρυσαν την εταιρία τους, την Bayer Hellas, το Γραφείο Διασύνδεσης και πολλά άλλα σε περιμένουν. Ανακάλυψε τις ευκαιρίες γύρω σου!

Κάνε την αίτηση σου στο https://bit.ly/2ECWk1u.

*Θα δοθεί βεβαίωση ηλεκτρονικά για όσους παρακολουθήσουν πλήρως το StartUp Your Life.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 7 =