αρχικηVIRALDream Job: Εταιρία πληρώνει με 10.000 δολάρια τον μήνα, για να… πίνεις δωρεάν καφέ όλη ημέρα

Dream Job: Εταιρία πληρώνει με 10.000 δολάρια τον μήνα, για να… πίνεις δωρεάν καφέ όλη ημέρα

Ξέρεις το ρητό που λέει «αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν μοιάζει σαν δουλειά»; Αυτό δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στην θέση εργασίας που άνοιξε η Vitasoy Australia. Η συγκεκριμένη εταιρία αναζητά δοκιμαστή καφέ. Και τι πρέπει να κάνει αυτός; Να… πίνει καφέ όλη ημέρα.

Ναι, καλά διάβασες. Η εταιρία θέλει να προσλάβει έναν Chief Coffee Taster. Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, εκτός από το να δοκιμάζει καφέ, θα περνά επίσης χρόνο με τον «Barista Champion» της Αυστραλίας, Matt Lewin, ο οποίος θα του διδάξει όλα τα μυστικά του καφέ.

Και επειδή πρόκειται… για δουλειά, ο δοκιμαστής καφέ θα πληρωθεί φυσικά. Για τον 1 μήνα που θα παρέχει τις υπηρεσίες του, θα λάβει 10.000 δολάρια. Ενώ η εταιρία καλύπτει εξ ολοκλήρου τις πτήσεις (εντός Αυστραλίας) και τη διαμονή στον επαγγελματικό χώρο που έχει στη Μελβούρνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να κάνουν την αίτηση τους εδώ. Αιτήσεις γίνονται δεκτές ως τις 12 Αυγούστου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων στο οποίο θα εξηγούν το γιατί είναι οι κατάλληλοι για την θέση.

Για εμάς, ίσως βέβαια η Μελβούρνη μας πέφτει… λίγο μακριά. Θα μπορούσαμε άραγε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =