αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑCommunity Chats: Νέα λειτουργία θα επιτρέπει στα μέλη των FB Groups να συζητούν σε κλειστά chats (ΦΩΤΟ)

Community Chats: Νέα λειτουργία θα επιτρέπει στα μέλη των FB Groups να συζητούν σε κλειστά chats (ΦΩΤΟ)

Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία φέρνει το Facebook, βάζοντας στο επίκεντρο τις κοινότητες. Συγκεκριμένα, ξεκινούν οι δοκιμές της λειτουργίας Community Chats για τα Facebook Groups μέσα από την πλατφόρμα Messenger. Με απλά λόγια, πρόκειται για κλειστά chat για να επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη των FB Groups, με την υποστήριξη και την λειτουργικότητα του Facebook Messenger.

Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο με τα μέλη των Facebook Groups όπου συμμετέχουν, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είναι φίλοι. Στην διάθεση τους θα υπάρχουν όλα τα εργαλεία του Facebook Messenger για γραπτές, φωνητικές ή/και video συνομιλίες, ενώ οι διαχειριστές των Groups θα μπορούν να δημιουργούν ξεχωριστά «δωμάτια» συγκεκριμένου ενδιαφέροντος και να διαμορφώνουν την εμφάνιση τους.

Όπως ανακοίνωσε η Meta, τα μέλη των Community Chats θα μπορούν να αναφέρουν επιβλαβές περιεχόμενο άλλων χρηστών ή διαχειριστών, να μπλοκάρουν άλλους χρήστες και φυσικά να αποχωρήσουν από την συνομιλία οποτεδήποτε το επιθυμούν.

Οι δοκιμές των Community Chats θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και αργότερα θα δούμε το ευρύτερο λανσάρισμα στα Facebook Groups.

>> Μην ξεχνάτε: Μπορείτε να γινετε μέλη και στο Facebook Group του It’s Possible εδώ. Και να κάνετε τα δικά σας posts.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + twelve =