αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBlueGrowth: Είσαι η καλύτερη startup στη γαλάζια οικονομία; Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο «θαλάσσιο» διαγωνισμό

BlueGrowth: Είσαι η καλύτερη startup στη γαλάζια οικονομία; Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο «θαλάσσιο» διαγωνισμό

Άνοιξε το call for entry για τον 4ο διαγωνισμό του Bluegrowth Piraeus. Και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τον Οκτώβριο. Αν  κάποιος  έχει καινοτόμα ιδέα πάνω στη θαλάσσια οικονομία ή βρίσκεται στη φάση του scale up μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ.

Φέτος, η διοργάνωση εξελίσσεται και ωριμάζει ακόμα περισσότερο, εξασφαλίζοντας ποιότητα τόσο στην επιλογή των υποβαλλόμενων προτάσεων, όσο και στην διαδραστικότητα και αμεσότητα της επικοινωνίας των υποψηφίων με τους μέντορες και τα μέλη του συμβουλίου του Bluegrowth.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην Κριτική επιτροπή που αποτελείται κυρίως από τους Μέντορες, και το κοινό.  Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς ιδέες . Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Aephoria και του BlueGrowth.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =