αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Blockchain the new era»: Μια ημερίδα με τα ψηφιακά νομίσματα στο επίκεντρο

«Blockchain the new era»: Μια ημερίδα με τα ψηφιακά νομίσματα στο επίκεντρο

Το think tank επιχειρηματικότητας και καινοτομίας “Open Minds” , σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.ΤΗΛ/Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα “Blockchain the new era”. Αντικείμενο την ημερίδας αποτελεί η ανάδειξη της χρήσης της τεχνολογίας Blockchain σε πλήθος εφαρμογών του τεχνικού και οικονομικού κλάδου.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017, από τις 09:00 μέχρι τις 19:00, στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκη, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ.).

Η ημερίδα θα συμπεριλαμβάνει παρουσιάσεις ακαδημαϊκών και επιχειρηματικών φορέων, ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης καθώς και δύο (2) διαδραστικά workshops.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν και να εμβαθύνουν στις διαστάσεις των εφαρμογών της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας του Blockchain. Στους απώτερους στόχους της εκδήλωσης συγκαταλέγεται η δικτύωση και η διερεύνηση συνεργασιών ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα είκοσι (20) ευρώ ανά άτομο. Με το πέρας της εκδήλωσης θα αποσταλεί ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του event και την Facebook Page.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − eight =