αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBanners Αυγούστου: Τι θα έλεγες να προβληθείς στο Millennial κοινό του It’s Possible;

Banners Αυγούστου: Τι θα έλεγες να προβληθείς στο Millennial κοινό του It’s Possible;

Σε φουλ ρυθμούς θα λειτουργήσει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού το It’s Possible. Δεν είναι τυχαίο ότι το site κράτησε αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα τον Ιούλιο που μόλις ολοκληρώθηκε. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και τον Αύγουστο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που διαβάζουν το It’s Possible… ακόμα και από τις παραλίες. Ενώ φυσικά θα ακολουθήσει ένα ακόμα πιο δυνατό φθινόπωρο.

Τον Ιούλιο 2019 το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 79.226 μοναδικούς αναγνώστες και 174.709 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς αυτούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Για έναν ακόμα μήνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 70% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Φυσικά εστιάζοντας στο νεανικό κοινό. Στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας μπορείς να δεις και τις ηλικιακές ομάδες των αναγνωστών μας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το It’s Possible έχει συγκεντρώσει γύρω του ένα νεανικό κοινό, εστιάζοντας στους λεγόμενους Millennials.

Η μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

Κλείσε την θέση σου σήμερα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − twelve =