αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAlice: Η πρώτη βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη για γυναίκες επιχειρηματίες

Alice: Η πρώτη βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη για γυναίκες επιχειρηματίες

Στις 9 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο του Dell EMC World, το Circular Board αποκάλυψε την Alice, την πρώτη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης για γυναίκες επιχειρηματίες. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις Dell και Pivotal και έχει ως αποστολή να βοηθήσει σημαντικά περισσότερες γυναίκες ιδρύτριες να επιτύχουν τους στόχους τους.

«Η Alice είναι ο καλύτερος μέντορας, οδηγός και σύμβουλος μιας γυναίκας ιδρύτριας επιχείρησης. Το υφιστάμενο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων (startups), συνεχίζει να ανακυκλώνει τους πόρους ανάμεσα σε ένα πολύ μικρό ποσοστό καλά δικτυωμένων επιχειρηματιών, κάνοντας δύσκολο σε άλλους ιδρυτές να ελιχθούν», ανέφερε η Carolyn Rodz, ιδρυτής και CEO του Circular Board.

«Η Αlice φιλτράρει άμεσα εκατομμύρια πόρους και εξάγει εξατομικευμένο και πιστοποιημένο περιεχόμενο, το οποίο επιτρέπει στις ιδρύτριες, να ανέλθουν στην ανώτερη κλίμακα, ανεξαρτήτως από το που βρίσκονται ή ποιον γνωρίζουν».

Γνωρίστε την Alice:

Καθοδηγούμενη από data analytics, η Αlice είναι μια εικονική βοηθός, η οποία συνδέει τις γυναίκες επιχειρηματίες σε πραγματικό χρόνο, με πόρους που χρειάζονται για την κλιμάκωση των επιχειρήσεών τους και βασίζονται στο περιβάλλον, την τοποθεσία, τον κλάδο, τα έσοδα και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Καθώς η Αlice συλλέγει πληροφορίες, η μηχανική μάθηση της επιτρέπει να προβλέπει τις ανάγκες της ιδρύτριας και να καθοδηγήσει σε σχετιζόμενες πληροφορίες, εκδηλώσεις, μέντορες και σημεία πρόσβασης σε κεφάλαιο και επιχειρησιακά οικοσυστήματα.

Η Αlice προσφέρει τα ακόλουθα:

  • Ένα διαλεκτικό περιβάλλον λειτουργίας για την έκφραση διαφορετικών περιοχών, στις οποίες οι γυναίκες επιχειρηματίες χρειάζονται βοήθεια (π.χ., οικονομικά, νομικά, marketing, τεχνολογία)
  • Στατική και μηχανική μάθηση βασισμένη στις ανάγκες του χρήστη
  • Εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου με modules πραγματικού χρόνου, βασιζόμενα στην δραστηριότητα κάθε χρήστη
  • Προφίλ χρήστη με δυνατότητα συλλογής δεδομένων για προσωπικά και εταιρικά δημογραφικά στοιχεία
  • Μια εκτενή βιβλιοθήκη πόρων, δικτύων από διεθνείς εμπειρογνώμονες και ημερολόγιο εκδηλώσεων
  • Ισχυρές σελίδες αναζήτησης με αποθηκευμένα αποτελέσματα και φίλτρα ανά τοποθεσία, κλάδο, ετήσια έσοδα, αριθμό εργαζομένων, χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και πηγές δημοσίευσης περιεχομένου
  • Μαζική ή μοναδιαία αποστολή πηγών και μεντόρων από έμπιστους συνεργάτες της ομάδας του Circular Board ή ειδικούς, για την εύκολη σταχυολόγηση του περιεχομένου και προτάσεις βασιζόμενες στα analytics

Διαθεσιμότητα:

Η Αlice είναι διαθέσιμη διεθνώς.

  • Για να γνωρίσετε την Alice επισκεφθείτε: www.helloalice.com

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + five =