αρχικηVIRAL«10 λεπτά έξτρα δουλειά για κάθε 1 λεπτό αργοπορίας»: Ο κανόνας ενός εργοδότη που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στο Reddit

«10 λεπτά έξτρα δουλειά για κάθε 1 λεπτό αργοπορίας»: Ο κανόνας ενός εργοδότη που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στο Reddit

Μια ανάρτηση έχει γίνει viral, για αρνητικό λόγο, στο Reddit τις τελευταίες ημέρες. Ένας χρήστης πόσταρε τον ιδιαίτερο κανονισμό που επέβαλε ένας εργοδότης στους εργαζομένους του.

Ο «New Office Rule», όπως τον δημοσίευσε ο χρήστης στο Reddit, έχει να κάνει με την ώρα προσέλευσης και την… τιμωρία, για όποιον εργαζόμενο καθυστερεί έστω και για 1 λεπτό να πάει στο γραφείο.

Σύμφωνα με τον κανόνα, κάθε ένα λεπτό αργοπορίας ενός εργαζομένου τιμωρείται με 10 λεπτά εξτρά δουλειάς. Τι σημαίνει πρακτικά;

Αν κάποιος πάει στις 10:02 το πρωί στη δουλειά, δηλαδή αργήσει 2 λεπτά, τότε θα κάτσει στο τέλος του 8ωρου 20 λεπτά παραπάνω. Θα σχολάσει δηλαδή στις 18:20.

Ο χρήστης που έκανε την δημοσίευση -μάλλον είναι κάποιος δυσαρεστημένος υπάλληλος της εταιρίας- έκανε λόγο για την χειρότερη δουλειά που έχει δουλέψει. «Shout out the worst place I ever worked (minimum wage, of course)», γράφει στον τίτλο του ποστ του.

Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες επικριτικά σχόλια μέσα σε λίγα 24ωρα και έχει αναμεταδοθεί από πολλά μεγάλα ΜΜΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =