αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όποιος ακολουθεί τη μάζα, ποτέ δεν θα βρεθεί μπροστά από τη μάζα»: 8 φράσεις του Mr Uber που τώρα αποχωρεί

«Όποιος ακολουθεί τη μάζα, ποτέ δεν θα βρεθεί μπροστά από τη μάζα»: 8 φράσεις του Mr Uber που τώρα αποχωρεί

Είτε συμφωνείς είτε όχι με τον Travis Kalanick, ένα είναι σίγουρο: Πρόκειται για τον επιχειρηματία που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι σε πολλά μέρη του κόσμου. Είναι αυτός που ίδρυσε την Uber το 2009. Τώρα αποχωρεί από την εταιρία, δηλώνοντας την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο και πουλώντας όλες του τις μετοχές. Και στρέφει την προσοχή του σε άλλα projects.

Από το στόμα του τολμηρού Travis Kalanick, έχουν ακουστεί κατά καιρούς αξιομνημόνευτες φράσεις, οι οποίες μπορούν να εμπνεύσουν τους νέους επιχειρηματίες. Και να τους βοηθήσουν στο να φτάσουν στην επιτυχία.

Το It’s Possible συγκέντρωσε 8 συμβουλές επιτυχίας από τον Mr Uber

1– Όποιος ακολουθεί τη μάζα, ποτέ δεν θα βρεθεί μπροστά από τη μάζα.

2– Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που φοβάσαι, κυνήγησε το.

3– Ως επιχειρηματίας προσπάθησα να ξεπεράσω τα όρια μου. Έκανα πετάλι… μέχρι το μετάλλιο.

4– Δεν θα γίνεις καλός επιχειρηματίας, αν ενθουσιάζεσαι όταν λύνεις ένα πρόβλημα. Υπάρχουν πάντα μεγαλύτερες προκλήσεις.

5– Στο τέλος της ημέρας, ο στόχος σου είναι να φτιάξεις κάτι που χρειάζονται οι άνθρωποι. Θα βρεις ένα τρόπο να το δημιουργήσεις. Αλλά πρέπει να βρεις και έναν τρόπο να το διαδόσεις.

6– Αυτοί που χαράσσουν τους δικούς τους δρόμους, είναι αυτοί που έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι που θα προκαλέσει ταραχή.

7– Πηγαίντε ενάντια στο ρεύμα, να είστε ανθεκτικοί, ακόμα κι αν όλοι νομίζουν πως είστε τρελοί.

8– Ότι κι αν κάνεις, πρέπει να το διασκεδάζεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 4 =