αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠότε αναμένεται να έρθει το ιταλικό brand Kiko Milano στην Ελλάδα

Πότε αναμένεται να έρθει το ιταλικό brand Kiko Milano στην Ελλάδα

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγο χρονικό διάστημα και προκάλεσε… ενθουσιασμό σε πολλούς. ‘Η μάλλον σε πολλές. Το Ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano θα ανοίξει τα πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι αυτό θα γίνει στην αρχή του 2020, φαίνεται ότι η «πρεμιέρα» θα πάει λίγο παραπίσω. Έτσι, το πρώτο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει λίγο πριν την άνοιξη του 2020.

Το Ιταλικό μπάσιμο στην ελληνική αγορά, θα γίνει σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, ο οποίος έχεις υπό την «ομπρέλα» του πολλά brands. Τα πρώτα καταστήματα θα ανοίξουν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας αλλά και σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα σε τουριστικές περιοχές.

H Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 και είναι διάσημη για την ποικιλία των προϊόντων, την απόδοση των χρωμάτων, και τις προσιτές τιμές. Στηριζόμενη σε αυτό το τρίπτυχο, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλές γυναίκες.

Ο διάσημο brand διαθέτει στην Ιταλία περίπου 340 καταστήματα. Ενώ διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 9 =