αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όλοι έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά. Ακόμα και για ένα άτομο»: Ένας businessman παραθέτει μια ωραία ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όλοι έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά. Ακόμα και για ένα άτομο»: Ένας businessman παραθέτει μια ωραία ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Lewis Howes είναι επιχειρηματίας, συγγραφέας, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει αθλητής. Πλέον είναι αρκετά γνωστός και για τις ομιλίες που κάνει, μέσα από τις οποίες δίνει τις συμβουλές του για το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία. Στο παραπάνω απόσπασμα, θα τον δεις να παραθέτει μια ωραία ιστορία. Πρωταγωνιστές είναι ένας παππούς, και ένα μικρό αγόρι που βρίσκεται σε μια παραλία. Το αγόρι κάθεται και πετάει αστερίες μέσα στην θάλασσα, αφού αρκετοί από αυτούς έχουν βγει στην άμμο.

Ο παππούς πλησιάζει το αγόρι και το ρωτά γιατί κάθεται και πετά όλους αυτούς τους αστερίες μέσα στην θάλασσα. «Αν δεν τους μαζέψω και δεν τους πετάξω πίσω στην θάλασσα, θα πεθάνουν όλοι», απάντησε το αγόρι. Και ενώ ο παππούς προσπαθούσε να εξηγήσει ότι όλο αυτό είναι ανώφελο, το αγόρι πήρε ακόμα έναν αστερία και τον έστειλε πίσω στη θάλασσα. «Τουλάχιστον έκανα την διαφορά για αυτό τον αστερία», είπε ο μικρός.

«Όλοι έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά», λέει ο Howes στην ομιλία του. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τον κόσμο μέσα σε μια στιγμή, αλλά μπορούμε να κάνουμε την διαφορά ακόμα και για ένα άτομο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =