αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να αποκτήσεις το Playstation 5 με έκπτωση στην Ελλάδα

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το Playstation 5 με έκπτωση στην Ελλάδα

Εδώ και λίγες ώρες τρέχει μια νέα προσφορά του PlayStation 5 σε όλη την Ευρώπη και φαίνεται ότι έφτασε και στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να αγοράσετε το μοντέλο με τη μονάδα αναπαραγωγής δίσκου, σε μία αρκετά μεγάλη έκπτωση, από τα περισσότερα καταστήματα λιανικής της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Unboxholics.com, το PlayStation 5 με τη μονάδα αναπαραγωγής δίσκου κοστίζει πλέον σε πολλά καταστήματα 474 ευρώ, από 549 ευρώ που είναι η αρχική του τιμή. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι δεν υπάρχει κάποια προσφορά που να αφορά το μοντέλο χωρίς τη μονάδα αναπαραγωγής δίσκου.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη προσφορά δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αφού όπως μεταφέρει το VGC, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιταλία, το PS5 έχει έκπτωση κοντά στα 100 ευρώ. Το συγκεκριμένο site αναφέρει ότι η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον για την Αγγλία, αλλά δε γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν ισχύει το ίδιο και στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 1 =