αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤώρα μπορείς να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα ΔΕΗ μέσω franchise- Που να κάνεις αίτηση

Τώρα μπορείς να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα ΔΕΗ μέσω franchise- Που να κάνεις αίτηση

Τη δυνατότητα σε ιδιώτες να αποκτήσουν εταιρικό κατάστημα μέσω franchise δίνει τώρα η ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο του εντυπωσιακού μετασχηματισμού της Επιχείρησης με επίκεντρο τις επενδύσεις στην πράσινη μετάβαση, την ψηφιοποίηση και την πελατοκεντρική προσέγγιση που έχει πραγματοποιήσει την τελευταία 4ετία η διοίκηση Στάσση, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα αποφάσισε να αξιοποιήσει το μοντέλο της δικαιόχρησης και να δώσει τη δυνατότητα σε ιδιώτες να αποκτήσουν κατάστημα ΔΕΗ μέσω του προγράμματος «ΔΕΗ myStore».

Πρόκειται για ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης το οποίο, σύμφωνα με την Επιχείρηση, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο όφελος για τον συνεργάτη-franchisee.

Συγκεκριμένα, με βάση όσα γνωστοποίησε στον ιστότοπό της, η ΔΕΗ δημιούργησε ένα portfolio συνεργασίας franchise, το οποίο περιλαμβάνει ανταγωνιστική και ανταποδοτική εμπορική πολιτική, πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος και της εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού του, συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα, εγχειρίδια λειτουργίας και διαφημιστική επικοινωνία εστιασμένη στα καταστήματα ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα λειτουργούν με το μοντέλο δικαιοχρησίας, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου. Προβλέπεται, ωστόσο, ότι την κατασκευή και διαμόρφωση καταστήματος την αναλαμβάνει εξολοκλήρου η ΔΕΗ, το κατάστημα παραδίδεται «με το κλειδί στο χέρι», ενώ γίνεται υπομίσθωση από τη ΔΕΗ στον δικαιοδόχο.

Τα επτά βήματα

Τα απαραίτητα βήματα για να γίνει κανείς franchisee ενός καταστήματος ΔΕΗ είναι, σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί, η υποβολή αίτησης μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας, η πραγματοποίηση συνέντευξης με εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ, συνέντευξη με την ομάδα franchise της ΔΕΗ, ακολούθως η σύσταση της εταιρείας, η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας, η αγορά αποθέματος και εκπαίδευση από την ομάδα franchise της ΔΕΗ και τέλος, η έναρξη λειτουργίας καταστήματος.

Να σημειωθεί πως η ΔΕΗ επιλέγει το ακίνητο και την τοποθεσία όπου θα ανοίξει το κατάστημα. Στην παρούσα φάση τα καταστήματα για τα οποία μπορεί να εκδηλωθεί ενδιαφέρον είναι σε Βούλα, Κηφισιά και Πετρούπολης, με την προθεσμία υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος να λήγει στις 29.08.2023. Αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =