αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα απέκτησε η Nordic Leisure Travel

Τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα απέκτησε η Nordic Leisure Travel

Ο όμιλος Nordic Leisure Travel Group (NLTG), ο οποίος περιλαμβάνει τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Σκανδιναβίας, Ving, Spies και Tjäreborg, απέκτησε τα concept ξενοδοχεία Sunwing Makrigialos Beach στην Κρήτη, Sunwing Kallithea Beach στη Ρόδο και Ocean Beach Club Crete από τη Westfort Capital Ltd.

Τα ξενοδοχεία ήταν πάντα υπό τη διαχείριση του Nordic Leisure Travel Group και αρχικά κατασκευάστηκαν και ανήκαν για αρκετές δεκαετίες στην προκάτοχο της NLTG. Τα ακίνητα άλλαξαν χέρια και πέρασαν στην Westfort Capital, ένα fund ξενοδοχειακών ακινήτων με έδρα το Λονδίνο, το οποίο επένδυσε σημαντικά κεφάλαια για τη βελτίωση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Τα ξενοδοχεία που αγοράζονται έχουν περίπου 800 δωμάτια με κάτι παραπάνω από 1.900 κλίνες συνολικά. Είναι από τα πιο δημοφιλή concept ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιο του Nordic Leisure Travel Group, με υψηλή ικανοποίηση πελατών και πολλούς επισκέπτες που επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο.

«Τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή μας, είναι επίσης πολύ σημαντικά για το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μας μοντέλο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ καλό που τα ξενοδοχεία είναι και πάλι στην κατοχή μας. Με αυτήν την αγορά, όχι μόνο διασφαλίζουμε τα ξενοδοχεία για το μέλλον, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία να επενδύσουμε και να τα αναπτύξουμε περαιτέρω – κάτι που θα ωφελήσει τους πελάτες μας», λέει ο Magnus Wikner, Διευθύνων Σύμβουλος του Nordic Leisure Travel Group.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 1 =