αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο X του Elon Musk μοιράζει δωρεάν το μπλε τικ- Ποιοι λογαριασμοί μπορούν να το πάρουν

Το X του Elon Musk μοιράζει δωρεάν το μπλε τικ- Ποιοι λογαριασμοί μπορούν να το πάρουν

Τα δωρεάν μπλε τικ επιστρέφουν για ορισμένους χρήστες του X. Για χρόνια, τα μπλε τικ του Twitter αντικατόπτριζαν τα σήματα επαλήθευσης που είναι συνηθισμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία προορίζονται σε μεγάλο βαθμό για διασημότητες, πολιτικούς και άλλους λογαριασμούς με επιρροή.

Αυτό άλλαξε μήνες αφότου ο Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα για 44 δισεκατομμύρια δολάρια (40,6 δισεκατομμύρια ευρώ) τον Οκτώβριο του 2022.

Πέρυσι, το X άρχισε να εκδίδει σήματα επαλήθευσης μόνο σε όσους πλήρωναν την αρχική τιμή των 8 δολαρίων (7,38 ευρώ) ανά μήνα, γι’ αυτό και αφαίρεσε τα σήματα επαλήθευσης από πολλές διασημότητες και άλλους εξέχοντες λογαριασμούς.

Πριν μερικά 24ωρα όμως πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι είδαν τα μπλε τσεκ να επιστρέφουν στους λογαριασμούς τους ή να εμφανίζονται για πρώτη φορά, παρά το γεγονός ότι δεν πλήρωναν για “premium” υπηρεσίες στο X.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μασκ, όλοι οι λογαριασμοί X με περισσότερους από 2.500 επαληθευμένους ακόλουθους θα αποκτούσαν στο εξής δωρεάν τις λειτουργίες Premium – που περιλαμβάνουν ένα μπλε τικ – και ότι οι λογαριασμοί με περισσότερους από 5.000 θα αποκτούσαν δωρεάν το Premium+.

Το συγκεκριμένο σκεπτικό πίσω από αυτή τη νέα πολιτική δεν ήταν σαφές. Η X δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα του Associated Press για σχολιασμό την Πέμπτη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 3 =