αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» έρχεται στις 7 και 8 Απριλίου

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» έρχεται στις 7 και 8 Απριλίου

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», η μεγαλύτερη συνάντηση νέων και επιχειρήσεων, επιστρέφει, φέτος, δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 και 8 Απριλίου, μετά από τρία χρόνια διαδικτυακής παρουσίας.

Το Πανόραμα έχει διττό χαρακτήρα: είναι ταυτόχρονα πολυσυνέδριο και Career Days.

Απευθύνεται σε νεαρά στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Όσον αφορά στο εκπαιδευτικό background των συμμετεχόντων, αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών,  σχολών πληροφορικής,  οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α.

Το Πανόραμα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους της στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά: φέτος θα φιλοξενήσει 200+ κορυφαίους εισηγητές ενώ 40 εταιρείες θα έχουν περίπτερο στα Career Days.

Μεταξύ των εισηγητών είναι 12 Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, Ανώτατα Στελέχη, πρωτοπόροι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, κα.

Το Πολυσυνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Πανόραμα:

  • Να παρακολουθήσετε 70+ θεματικές ενότητες (πάνελ και “meet the executives”)
  • Να παρευρεθείτε στα Career Daysόπου 40 εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών, της βιομηχανίας κτλ θα χαρούν να σας γνωρίσουν και να σας ενημερώσουν για τις δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτουν
  • Να συμμετάσχετε στα Στρογγυλά Τραπέζια. 20+ εταιρείες θα έχουν το δικό τους τραπέζι όπου θα φιλοξενούν κάθε 15 λεπτά έξι νέους και νέες, ιδανικά τελειοφοίτους και αποφοίτους, προκειμένου να κάνουν μαζί τους μια συνάντηση γνωριμίας και να απαντήσουν σε ερωτήματά τους.
  • Να επισκεφτείτε το CV Corner και το LinkedIn και Social Media Corner και να λάβετε δωρεάν συμβουλευτική για το βιογραφικό σας και την παρουσία σας στα social media.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε εγγραφή, μπορείτε να απευθυνθείτε στο site του Πανοράματος: https://pan-orama.org

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =