αρχικηVIRALΤο ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο εγκαινιάζει τη φετινή τουριστική σεζόν με νέα projects και διεθνείς αφίξεις

Το ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο εγκαινιάζει τη φετινή τουριστική σεζόν με νέα projects και διεθνείς αφίξεις

Το πολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος, από τις 26 Απριλίου, τους επισκέπτες του σε έναν ειδυλλιακό, κυκλαδίτικο παράδεισο που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τη σύγχρονη φιλοξενία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Τοποθετημένο σε ένα μοναδικό σημείο, στην παραλία Πιπέρι της Νάουσας, το Avant Mar είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που ήδη αποτελεί διεθνή προορισμό, έχοντας μαζί του, μεταξύ άλλων, και το εστιατόριο Matsuhisa Paros του chef Nobu Matsuhisa. Το διάσημο εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.

«Το Avant Mar δεν είναι απλώς ένα ακόμα φανταστικό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες, στην Ελλάδα. Το Avant Mar είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες και αυθεντικές συνδέσεις με την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την Πάρο. Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας» δηλώνει η Γενική Διευθύντρια του Avant Mar, Άννα Ασημακοπούλου.

Μίνιμαλ αισθητική

Το Avant Mar ξεχωρίζει για την ανεπιτήδευτη κομψότητά του, καθώς ενώνει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες λεπτομέρειες από λευκό μάρμαρο και φυσικά χρώματα, δημιουργώντας μια φωτεινή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και σύνδεσης με το φυσικό τοπίο του νησιού.

Γαστρονομικός προορισμός

Πέρα από το Matsuhisa Paros που αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο Thymes, που λειτουργεί όλη μέρα, με πιάτα διαθέσιμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίπλα στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμα εδέσματα, σαλάτες και δροσερά cocktails. Από την άλλη, στο ζαχαροπλαστείο Figs του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, συνοδευόμενα από ελληνικό καφέ.

Στιγμές χαλάρωσης

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον είναι και το wellness spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μέσα από μοναδικές θεραπείες, yoga και pilates.

Νέα projects

Στις νέες αφίξεις του ξενοδοχείου ανήκει το Gin and Tonic Bar «The Bridge» το οποίο θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου. Η ανεμπόδιση θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και η premium λίστα με τα cocktails υπόσχονται να συναρπάσουν τους επισκέπτες και να αποτελέσουν ένα μοναδικό bar destination στο νησί.

Διεθνείς παρουσίες

Για ακόμη μία χρονιά, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές στα τρία Matsuhisa restaurants στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο. Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Nobu Food Festival 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Matsuhisa Paros.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 17 =