αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠρεμιέρα για το Avant Mar στην Πάρο

Πρεμιέρα για το Avant Mar στην Πάρο

Μέσα στον Ιούλιο προγραμματίζεται να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το Avant Mar, το νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Grivalia Hospitality, στη Νάουσα της Πάρου.

Σηματοδοτώντας μία νέα κυκλαδική εποχή στον τομέα της premium φιλοξενίας, η νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, στην παραλία Πιπέρι, και θα λειτουργεί την καλοκαιρινή σεζόν. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής και κυκλαδικής αισθητικής που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Πάρου, προσφέροντας μία εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε στα €20 εκατομμύρια, οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα αυτή επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.

Η διαμόρφωση του ξενοδοχείου

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ. και περιλαμβάνει:

· 38 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool

· το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa»

· το παραθαλάσσιο all day restaurant Thymes με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef Δημήτρη Κατσάνου

· χώρους ευεξίας

· εμπορικό κατάστημα

· ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο

Εστιάζοντας στρατηγικά στη δημιουργία έργων υπερπολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, η Grivalia Hospitality καταγραφεί υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο που θα ξεπερνάει σε αξία το 1,5 δισ. ευρώ όταν ολοκληρωθούν όλα τα υπό κατασκευή έργα και ένα επενδυτικό πλάνο για την επόμενη τριετία άνω των 400 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 13 =