αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νέο «αρχηγείο» της Beat: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του The Orbit

Το νέο «αρχηγείο» της Beat: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του The Orbit

Εδώ και λίγο καιρό, το νέο «αρχηγείο» της Beat έχει αποκτήσει ζωή. Πρόκειται για το κτίριο The Orbit, στη Λεωφόρο Κηφισίας. Έχει συνολικό μέγεθος 42.000 τετραγωνικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο υπήρχε εκεί, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ. Τώρα έγινε η ριζική ανακατασκευή του για να φιλοξενήσει τους νέους του ενοίκους. Με τις εργασίες να είναι σε εξέλιξη σε κάποια σημεία.

Περίπου το 90% του οικοπέδου είναι πράσινο, ποσοστό το οποίο είναι κατά πολύ αυξημένο και οι εμπλεκόμενοι εκτιμούν ότι θα αλλάξει την εικόνα της ευρύτερης περιοχής, καθώς το «The Orbit» θα αποτελεί σημείο αναφοράς. «Εχουμε δημιουργήσει τρεις μεγάλες γέφυρες με άνοιγμα 25 μέτρων, με στόχο να λειτουργήσουν ως υπερυψωμένοι κήποι (sky gardens). Επίσης περιλαμβάνει πλειάδα δημόσιων χώρων, οι οποίοι θα είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τη διάδραση μεταξύ των εργαζομένων στο κτίριο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι κοινόχρηστοι χώροι, που είναι προσανατολισμένοι στην επικοινωνία μεταξύ των ενοίκων ενός χώρου γραφείων, αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα και βοηθούν στη δημιουργία νέων ιδεών» εξηγούν το σκεπτικό τους οι αρχιτέκτονες.

Στο συγκεκριμένο κτίριο δεν θα φιλοξενηθεί μόνο η Beat. Εκεί θα στεγαστούν και άλλες τεχνολογικές εταιρίες. Δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερο hub.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου. Τις εικόνες δημοσίευσαν οι εταιρίες Lianou – Chalvatzis Architects και ilicon.

orbit result

orbit result

orbit result

orbit result

orbit result

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 6 =