αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Ημερολόγιο Google επιτρέπει πλέον στους επαγγελματίες να λαμβάνουν ραντεβού επί πληρωμή

Το Ημερολόγιο Google επιτρέπει πλέον στους επαγγελματίες να λαμβάνουν ραντεβού επί πληρωμή

Το Ημερολόγιο Google κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει σε επαγγελματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες να επιτρέπουν στους πελάτες τους να κλείσουν ραντεβού επί πληρωμή.

Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Stripe για τη διευκόλυνση, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να συνδέσουν τον λογαριασμό τους Stripe στο Ημερολόγιο Google για να αρχίσουν να δέχονται πληρωμές. Οι μεμονωμένοι χρήστες ή οι διαχειριστές ενός λογαριασμού χώρου εργασίας θα μπορούν να διαμορφώνουν τις δικές τους πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων, αλλά η Google δεν θα έχει κανέναν ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία.

visit the booking page, choose their preferred time, and enter their credit card information

Η Google διευκρίνισε επίσης ότι δεν χρεώνει τέλη πλατφόρμας. Επιπλέον, η εταιρεία δεν αποθηκεύει ούτε επεξεργάζεται πληροφορίες πληρωμής — όλος αυτός ο φόρτος εργασίας διαχειρίζεται η Stripe αυτή τη στιγμή.

«Η απαίτηση προκαταβολής μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να μειώσουν τις μη εμφανίσεις και να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους. Επιπλέον, αυτή η λειτουργία σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον χρόνο και τις πληρωμές σας με απλό και απρόσκοπτο τρόπο», δήλωσε η Google στο μια ανάρτηση ιστολογίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 3 =