αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στη μεγάλη Business- Millennial κοινότητα του It’s Possible; Μάθε πως εδώ

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στη μεγάλη Business- Millennial κοινότητα του It’s Possible; Μάθε πως εδώ

Το It’s Possible έχει δημιουργήσει μια μεγάλη Business- Millennial κοινότητα γύρω του. Τον Οκτώβριο 2020 το site συγκέντρωσε 116.791 μοναδικούς αναγνώστες και 248.823 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Η δυνατή παρουσία του site αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας). Το It’s Possible βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 616 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites. Με έντονα ανοδική τάση.

Το κοινό του It’s Possible είναι εστιασμένο στις νεαρές ηλικίες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το site μας είναι γυναίκες.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business- Millennial κοινότητα; Όσοι θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =