αρχικηΑγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώΤα Lidl άνοιξαν θέση Area Manager στην Ελλάδα. Δίνουν πρώτο μισθό στα 2.660 ευρώ και εταιρικό αυτοκίνητο- Που να στείλεις βιογραφικό

Τα Lidl άνοιξαν θέση Area Manager στην Ελλάδα. Δίνουν πρώτο μισθό στα 2.660 ευρώ και εταιρικό αυτοκίνητο- Που να στείλεις βιογραφικό

Τα Lidl άνοιξαν θέση Area Manager στη βόρεια Ελλάδα. «Είσαι το πρόσωπο πίσω από 5 περίπου καταστήματα. Βάζεις στόχους και τους ξεπερνάτε μαζί με την ομάδα σου. Ομάδα που αποτελείται από περίπου 100 άτομα. Σκέψου τον εαυτό σου σαν επιχειρηματία που μετακινείται από κατάστημα σε κατάστημα και ανυπομονεί για την επόμενη, μεγάλη πρόκληση» σημειώνει η εταιρία.

Τι δίνει η εταιρία:

  • «Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 2.660€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 4.300€ μικτά. 
  • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 14 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και παίρνεις το μισθό σου από την πρώτη μέρα. Σημείωσε ακόμα, ότι η πόλη που θα βρεθείς για την εκπαίδευσή σου μπορεί να είναι διαφορετική από την περιοχή που τελικά θα αναλάβεις.
  • Το δικό σου εταιρικό αυτοκίνητο με τη δική σου κάρτα καυσίμων. Και ναι, μπορείς να το χρησιμοποιείς και εκτός δουλειάς!
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
  • Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας».

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =