αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 8 χαρακτηριστικά που οδήγησαν το Sundar Pichai στη θέση του CEO της Google

Τα 8 χαρακτηριστικά που οδήγησαν το Sundar Pichai στη θέση του CEO της Google

Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι ο CEO της Google. Βέβαια ο Sundar Pichai δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή. Ο ίδιος βρισκόταν στην εταιρία από το 2004, δείχνοντας τις ικανότητες του σε μια σειρά από projects. Ένα από τα πιο σπουδαία προϊόντα που δημιούργησε, είναι ο Chrome. Ο οποίος είναι πλέον ο πιο δημοφιλής browser. Η περιουσία του Sundar Pichai ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό του 1,05 δισ. δολαρίων.

Αλλά τελικά, τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να «αναρριχηθεί» στην ιεραρχία μιας εταιρίας, φθάνοντας ως την κορυφή; Το παρακάτω γράφημα παραθέτει μερικές απαντήσεις. Είναι τα 8 χαρακτηριστικά που είχε (και μάλλον έχει ακόμα) ο Sundar Pichai και τα οποία τον οδήγησαν μέχρι τη θέση του CEO της Google.

Είναι καταρχήν γνωστό, ότι μιλάμε για έναν από τους πιο συμπαθείς CEO προς τους εργαζομένους του. Έχει καταφέρει να χτίσει ένα ιδιαίτερα φιλικό προφίλ. Ενώ είναι επίσης καλός ακροατής. Πάντα ακούει την γνώμη των άλλων πριν πει τη δική του. Δες όλα τα χαρακτηριστικά παρακάτω, και ίσως κάποια μπορείς να τα εντάξει και στις δικές σου επαγγελματικές προσπάθειες.

https://thumbnails-visually.netdna-ssl.com/characteristics-that-made-sundar-pichai-as-googles-ceo_55d8cbde58fc1_w1500.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =