αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα δύο ακίνητα που αγόρασε η Trastor στην Αθήνα με deals εκατομμυρίων

Τα δύο ακίνητα που αγόρασε η Trastor στην Αθήνα με deals εκατομμυρίων

Την απόκτηση δύο ακινήτων στην Αττική που ανήκουν σε εταιρεία του ομίλου της Πειραιώς ανακοίνωσε η Trastor.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, το πρώτο ακίνητο είναι πολυώροφο κτήριο συνολικής επιφάνειας 2.633 τμ επί της οδού Κοραή 5 στην Αθήνα. Aγοράστηκε έναντι τιμήματος €7.54 εκατ.

Το δεύτερο ακίνητο είναι κτήριο καταστημάτων συνολικής επιφάνειας 5.440 τμ επί των οδών Λέσβου και Αδριανείου στο Χαλάνδρι Αττικής. Αγοράστηκε έναντι €11.2 εκατ.

Τα ακίνητα αγοράστηκαν από την εταιρεία New Up Dating Development.

O κ. Τάσος Καζίνος, διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, με αφορμή την πραγματοποίηση των ως άνω συναλλαγών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ελληνική κτηματαγορά παραμένει ανθεκτική, ωθούμενη κυρίως από την ισχυρή δυναμική της εγχώριας οικονομίας, τις θετικές προσδοκίες για αναβάθμιση στην επενδυτική βαθμίδα αλλά και την πολιτική σταθερότητα, παρά την αβεβαιότητα για την οικονομική δραστηριότητα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές. Η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων επενδύσεων, βασιζόμενες πάντα στο πλαίσιο συναλλαγών με ίσους όρους, αποτελεί απόδειξη των συνεργειών μεταξύ βασικού μετόχου και Εταιρείας, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του επενδυτικού της πλάνου με ακίνητα εξαιρετικής ποιότητας αλλά και προοπτικών δημιουργίας υπεραξιών».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seven =