αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος η αποστολή SMS μέσω Facebook Messenger

Τέλος η αποστολή SMS μέσω Facebook Messenger

Πολύ σύντομα οι χρήστες δεν θα μπορούν να στέλνουν SMS μέσω του FB Messeger. «Οι εκδόσεις της εφαρμογής Messenger που θα διατεθούν από τις 28 Σεπτεμβρίου 2023 και μετά δεν θα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων SMS» εξηγεί η Meta.

Και συμπληρώνει: «Αν χρησιμοποιείτε το Messenger ως προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων SMS σε συσκευή Android, έχετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιείτε για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS που έχουν σταλεί από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας, αν ενημερώσετε την εφαρμογή μετά τις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Θα μπορείτε ακόμα να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό μηνυμάτων SMS, μέσω της νέας προεπιλεγμένης εφαρμογής μηνυμάτων του κινητού σας. Αν δεν επιλέξετε εσείς μια νέα εφαρμογή μηνυμάτων ως προεπιλεγμένη, τα μηνύματα SMS θα παραδίδονται αυτόματα στην προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού σας, όπως είναι η εφαρμογή Messages για Android».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + twenty =