αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να διαβάζεις τα μηνύματα σου στο Facebook Messenger, χωρίς να βλέπει ο άλλος την ένδειξη «διαβάστηκε»

Πως να διαβάζεις τα μηνύματα σου στο Facebook Messenger, χωρίς να βλέπει ο άλλος την ένδειξη «διαβάστηκε»

Πιθανότατα σου έχει τύχει: Να σου έρθει κάποιο μήνυμα στο inbox στο Facebook, και να θέλεις να το διαβάσεις χωρίς όμως να δει η άλλη πλευρά την ένδειξη «διαβάστηκε». Αυτό μπορεί να συμβεί. Το It’s Possible σου παραθέτει δύο τρόπους.

1. Διαβάστε τα μηνύματα μέσα από τις ειδοποιήσεις

Αν δεν έχετε ήδη ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις για το Facebook Messenger, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο όταν σας έρχεται ένα νέο μήνυμα θα μπορείτε να διαβάσετε τι γράφει χωρίς να το ανοίξετε, αφού το μήνυμα φαίνεται ήδη στην ειδοποίηση. Βέβαια, αν είναι πολύ μεγάλο θα μπορείτε να διαβάσετε ένα μόνο μέρος του μηνύματος χωρίς να το ανοίξετε, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα…

2. Βάλτε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης (airplane mode)

Είναι ένας γνωστός τρόπος για να διαβάσετε τα μηνύματά σας χωρίς να σας πάρουν χαμπάρι. Και εκτός από το Facebook Messenger, λειτουργεί και για το Whatsapp. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μόλις σας έρθει το μήνυμα να βάλετε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης και να το διαβάσετε. Στη συνέχεια βγείτε από τα μηνύματα και να βγάλετε το κινητό σας από την λειτουργία πτήσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν κάποιος κάνει αυτά τα 5 πράγματα, έχει μια χειριστική προσωπικότητα. Και πρέπει να προσέξεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 3 =