αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος εποχής: Κατέβηκαν οι ταμπέλες MediaMarkt από τα καταστήματα τους στην Ελλάδα

Τέλος εποχής: Κατέβηκαν οι ταμπέλες MediaMarkt από τα καταστήματα τους στην Ελλάδα

Μετά από 18 χρόνια πορείας στην Ελλάδα, η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η συνεργασία των δύο brands λιανικής έθεσε τις βάσεις για τη συνδημιουργία του concept Public + home.

Τα καταστήματα MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Public + homeενσωματώνοντας την τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τις ανταγωνιστικές προσφορές της MediaMarkt και τις στρατηγικές συμφωνίες με κορυφαίες μάρκες όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool  κ.α.

13 Νέα Μεγάλα καταστήματα Public + home

Το νέο concept καταστημάτων συνδυάζει την κληρονομιά της MediaMarkt, με υπηρεσίες και εμπειρία Public. Τα 13 καταστήματα Public + home διαθέτουν τεράστιους χώρους που φιλοξενούν με άνεση όλη την γκάμα προϊόντων, με δυνατότητα στάθμευσης αλλά και εύκολη πρόσβαση δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες.

Οι καθημερινές προσφορές μέρος του νέου concept

Οι δημοφιλείς προσφορές των Media Markt σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες, πλέον, στα καταστήματα “Public + home και στο Public.gr.

Ήδη, τα εγγεγραμμένα μέλη των Media Markt αρχίζουν και απολαμβάνουν τις πρώτες προσφορές στα Public. Το MediaMarkt.gr μεταφέρεται από 1/9 στο αναβαθμισμένο Public.gr.

Απορροφώνται όλοι οι εργαζόμενοι 

Καθώς η MediaMarkt παραδίδει τα σκήπτρα στα Public, τα καταστήματα Public + homeαπορροφούν πλήρως τους 530 εξειδικευμένους ανθρώπους της MediaMarkt. Ειδικά στην αγορά μεγάλων συσκευών αλλά και σε ειδικά προγράμματα επιδότησης και ανακύκλωσης συσκευών, η νέα ενιαία ομάδα εξυπηρετεί τους πελάτες να βρουν την κατάλληλη επιλογή με βάση τον προϋπολογισμό του σπιτιού τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 11 =