αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτείλε βιογραφικό: Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές ο Ιαπωνικός «γίγαντας» που άνοιξε γραφεία στην Αθήνα (Λίστα)

Στείλε βιογραφικό: Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές ο Ιαπωνικός «γίγαντας» που άνοιξε γραφεία στην Αθήνα (Λίστα)

Η NTT DATA, η 6η μεγαλύτερη εταιρία υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής διεθνώς έχει ανοίξει γραφεία στην Αθήνα, με στόχο την εδραίωση της ηγετικής της θέσης στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει αποδειχθεί μία εξαιρετική βάση για τη δραστηριότητα σημαντικών εταιριών τεχνολογίας, που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα για να συμπληρώσουν και να διευρύνουν την παρουσία τους στην Ευρώπη. Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτές τις αποφάσεις είναι η προσφορά εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού με υψηλή κατάρτιση στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής. Η NTT DATA πιστεύει ότι η Ελλάδα θα επιφέρει προστιθέμενη αξία στην εταιρία, ενώ η είσοδός της στην ελληνική αγορά καταδεικνύει τη δέσμευσή της στην προσέλκυση νέων εργαζομένων διεθνώς. Η εταιρία σκοπεύει να αναζητήσει σπουδαία, νέα ταλέντα, να επενδύσει στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξή τους και να τους εντάξει σε σημαντικά στρατηγικά έργα, ενώ θα συμπράξει και με μεγάλα Πανεπιστήμια για εγχώρια έρευνα.

Η NTT DATA έχει στο πλάνο της να προσλάβει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό με στόχο να έχει πάνω από 400 υπαλλήλους έως το 2026. Η εταιρία προσφέρει ευέλικτο τρόπο εργασίας και τη δυνατότητα να εργαστεί κάποιος/α σε διεθνή έργα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Παράλληλα, το ελληνικό παράρτημα υιοθετεί τις καλές πρακτικές της NTT DATA, ενός καταξιωμένου οργανισμού με διεθνή επιτυχία.

Αλλά τι θέσεις έχει ανοιχτές αυτή τη στιγμή επί Ελληνικού εδάφους; Είναι αυτές που θα δεις παρακάτω. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + six =