αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε νέα χέρια περνά η Vice Media- Εξαγορά έναντι 350 εκατ. δολαρίων

Σε νέα χέρια περνά η Vice Media- Εξαγορά έναντι 350 εκατ. δολαρίων

Οι περιπέτειες της Vice Media είναι γνωστές εδώ και καιρό. Τώρα η εταιρία φαίνεται ότι περνά σε νέα χέρια. Πρόκειται να εξαγοραστεί από τρεις επενδυτικές εταιρείες έναντι 350 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μεταδίδει το CNBC.

Η εξαγορά της Vice Media, από τους τρεις πιστωτές της – που αποτελούνται από τις Fortress, Soros Fund Management και Monroe Capital – πρόκειται να πραγματοποιηθεί αφού το Vice δήλωσε σε νομική κατάθεση την Πέμπτη ότι δεν έλαβε άλλες ικανοποιητικές προσφορές καθώς διερευνούσε την πώληση της εταιρείας.

Η Vice Media, στα περιουσιακά στοιχεία της οποίας περιλαμβάνονται οι Vice News, Motherboard, Refinery29 και Vice TV, δήλωσε σε νομική κατάθεση την Πέμπτη ότι δεν έλαβε άλλες ικανοποιητικές προσφορές καθώς διερευνούσε την πώληση της εταιρείας.

Οι Bruce Dixon και Hozefa Lokhandwala, συνδιευθυντές της Vice Media Group ενημέρωσαν το προσωπικό για την απόφαση αυτή με υπόμνημα το πρωί της Πέμπτης.

«Σας παρέχουμε αυτή την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για να σας ενημερώσουμε για την πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει σε αυτή την πώληση», έγραψαν στο υπόμνημα οι Dixon και Lokhandwala. «Δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί από το δικαστήριο, αλλά μόλις οριστικοποιηθεί, θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία προς τη μακροπρόθεσμη οικονομική υγεία και σταθερότητα της VMG». «Υπό τη νέα ιδιοκτησία», πρόσθεσαν οι Dixon και Lokhandwala, «προσβλέπουμε σε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της VMG, με ανανεωμένη εστίαση και δέσμευση στη δημιουργία περιεχομένου παγκόσμιας κλάσης για το κοινό και τους συνεργάτες μας».

Σημειώνεται ότι το 2017 η εταιρία είχε φτάσει να αξίζει 5,7 δισ. δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + two =