αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα ΑΒ Shop & Go

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα ΑΒ Shop & Go

Τι θα έλεγες να ανοίξεις το δικό σου… μικρό σούπερ μάρκετ; Η πρόταση AB Shop & Go που αναπτύσσει η ΑΒ, βασίζεται στη λειτουργία ευέλικτων καταστημάτων, που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και φέρουν το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο σήμα της ΑΒ.

H AB υποστηρίζει την προσπάθεια των συνεργατών της για την αρχική επένδυση συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους πορείας.

Το κατάστημα χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, χώροι εργασίας, δημόσιες υπηρεσίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Διαθέτει χώρο πώλησης 120-200 τ.μ.και διαθέτει μια πλήρη γκάμα σε τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, ροφήματα και σνακς, καλλυντικά και είδη νοικοκυριού. Το ΑΒ Shop & Go, προσφέρει λύσεις για όλες τις αγορές σας, κοντά σας, κάθε στιγμή, χωρίς επιβαρύνσεις μετακινήσεων και αναμονής.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτει το franchiseportal.gr, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + nine =