αρχικηVIRALΠοιες τηλεκάρτες έχουν αξία: Κάποιες πωλούνται έως… 10.000 ευρώ (Εικόνες)

Ποιες τηλεκάρτες έχουν αξία: Κάποιες πωλούνται έως… 10.000 ευρώ (Εικόνες)

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τους 6 τρόπους για να βγάλεις χρήματα μέσα σε 1 ώρα. Υπάρχει και κάτι ακόμα, το οποίο είναι ίσως μία κατηγορία μόνο του. Είναι οι τηλεκάρτες. Πλέον μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμες όσο τα παλιά χρόνια, ωστόσο κάποιες από αυτές παραμένουν… συλλεκτικά κομμάτια.

Με ένα ψάξιμο στο site της Χρυσής Ευκαιρίας, βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν αγγελίες πώλησης τηλεκαρτών, με τις τιμές να φτάνουν έως… τα 10.000 ευρώ.

Φυσικά μπορείς να κάνεις την αναζήτηση σου και σε άλλα marketplaces, ελληνικά ή ξένα. Όπως το eBay ή το Facebook Marketplace.

Να σημειώσουμε βέβαια το εξής: Το ότι κάποιος πουλάει σε τέτοιες τιμές, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρει και κάποιον αγοραστή. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ίσως γίνονται… και παζάρια.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες τηλεκάρτες που είναι «δύσκολες». Όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα συλλεκτικά προϊόντα. Κάποια μπορεί να τα βρει κανείς στο παζάρι ή στο μπαούλο της γιαγιάς. Υπάρχουν όμως και τα περιζήτητα προϊόντα, αυτά που έχουν «κόψει» λίγα κομμάτια και κυρίως απευθύνονται σε συλλέκτες. Οι πιο σπάνιες τηλεκάρτες πέρα από τη «Βεργίνα», είναι και αυτές που απεικονίζουν τον «Παρθενώνα», από τις πρώτες που εκδόθηκαν. Επίσης σπάνιες είναι οι δοκιμαστικές, τα δοκίμια όπως τα λέμε εμείς, που και γι’ αυτά δεν υπάρχει σαφής καταγραφή των απεικονίσεων. Είναι γνωστές δύο ή τρεις απεικονίσεις και από ‘κει και ύστερα μπορεί να προκύψουν και κάποιες καινούργιες που δεν έχουμε ξαναδεί στην αγορά. Πολύ σπάνιες βέβαια είναι και αυτές που έχουν τυπωμένες την Πάτμο, τα Μετέωρα, το Ρίζο, το Λύτρα κλπ» έχει εξηγήσει στο παρελθόν ο Παναγιώτης Νιράκης, ιδιοκτήτης της Συλλεκτικής Αθηνών, ο οποίος εμπορεύεται συλλεκτικά προϊόντα.

Δείτε παρακάτω κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις που πωλούνται τώρα στο site της Χρυσής Ευκαιρίας:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =