αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον θα μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς κρυπτονομίσματα ή μετοχές μέσω… Twitter

Πλέον θα μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς κρυπτονομίσματα ή μετοχές μέσω… Twitter

Πριν μερικές ημέρες ο Elon Musk άλλαξε προσωρινά το logo του Twitter και στη θέση του έβαλε τον σκύλο του Dogecoin. Μία κίνηση που μάλλον δεν ήταν τόσο τυχαία, αφού τώρα το Twitter και η eToro ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν συνεργασία με φόντο… τα crypto.

Ετσι οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα μπορούν στο εξής να πραγματοποιούν αγορές και πωλήσεις μετοχών και κρυπτονομισμάτων μέσα από ειδικό button που θα υπάρχει στην εφαρμογή.

«Στο Twitter υπάρχει περιεχόμενο πολύ υψηλής ποιότητας, οικονομική ανάλυση εταιρειών σε πραγματικό χρόνο, αλλά και ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο. Πιστεύουμε ότι με αυτήν την συνεργασία θα μπορέσουμε να απευθυνθούμε σε ένα νέο και μεγαλύτερο κοινό, αλλά και να συνδέσουμε τα brands των δύο εταιρειών» τόνισε ο CEO της eToro, Yoni Assia.

Η δυνατότητα αγοράς/πώλησης μετοχών και κρυπτονομισμάτων θα προστεθεί δίπλα στα υπάρχοντα cashtags του Twitter που δείχνουν σε πραγματικό χρόνο τις τιμές των μετοχών στην πλατφόρμα, με ένα κουμπί που θα αναγράφει “view on eToro” και θα μεταφέρει τον χρήστη απευθείας στην πλατφόρμα του eToro για τα περαιτέρω.

Ο Chris Riedy, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων & Μάρκετινγκ του Twitter, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την eToro για να παρέχουμε στους χρήστες του Twitter επιπλέον market insights και μεγαλύτερη πρόσβαση σε επενδυτικές δυνατότητες. Το Twitter θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη της κοινότητας #FinTwitter».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − twelve =