αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠειρατική συνδρομητική τηλεόραση: Αστυνομία έκανε έφοδο σε κατάστημα με… παράνομα «κουτιά»- Εντοπίστηκε και λίστα με πελάτες

Πειρατική συνδρομητική τηλεόραση: Αστυνομία έκανε έφοδο σε κατάστημα με… παράνομα «κουτιά»- Εντοπίστηκε και λίστα με πελάτες

Έφοδος σε κατάστημα στον Πειραιά αποκάλυψε πώς εκτός από την πώληση ηλεκτρονικών ειδών… οι υπέθυνοι ασχολούνταν και με το παρεμπόριο υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης σε εκατοντάδες τελικούς χρήστες.

Όπως σημειώνεται, άνδες της ΕΛΑΣ εντόπισαν πολλά μετρητά, παράνομες ψηφιακές συσκευές καθώς και πλήρη γραπτή λίστα πελατών με ονόματα και διευθύνσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος καθώς και υπάλληλος, ελεγχόμενοι για κύκλωμα αναμετάδοσης συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά και για αδικήματα «περί όπλων», ενώ διερευνάται η εμπλοκή και άλλων ατόμων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες ξεκίνησαν πρωινές ώρες της Πέμπτης 23/11/2023, σε οικίες, οχήματα και επιχειρήσεις. Το «μπελά» τους μάλιστα βρήκαν και οι πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα την ώρα της εφόδου, αφού εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω να αγοράζουν πειρατικά box και να ανανεώνουν παράνομες συνδρομές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − seventeen =